Denník potravinového nákupného maniaka

Ako sa vyznať v záplave tovarov  v obchodoch alebo ako si naplniť chladničku a kredenc zaujímavými chuťovkami, ktoré nám v Jem iné nemôžu doma nikdy chýbať? Dobré jedlo je návykové. [...]

Ako sa vyznať v záplave tovarov  v obchodoch alebo ako si naplniť chladničku a kredenc zaujímavými chuťovkami, ktoré nám v Jem iné nemôžu doma nikdy chýbať?

Dobré jedlo je návykové. Chutné jedlo je pôžitok a zdravé jedlo je na nezaplatenie. Dávame prednosť kvalite, lokálnym a sezónnym potravinám a vychytávkam – tie si odpustiť nevieme a ani nechceme. Viete, čo sú umeboshi slivky alebo na čo všetko môžeme využiť kokosový olej?

P.S. v Bioparku si naše Jem iné jedlo môžete vychutnať už od 23.11.2015.

 

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.