Gratinované zemiaky s cuketou

Ingredients

  • 4 ks zemiaky
  • 1 ks cukina
  • 2 ks ryžová smotana (2 x 200 ml)
  • 1 biele tofu
  • 4 ks vajíčka
  • farebné mleté korenie
  • 1 PL čerstvá pažítka
  • 1 strúčik cesnaku
  • štipka kurkumy
  • 1 veľká červená cibuľa
  • olivový olej

Instructions

  • V miske si rozmixujeme 2 balenia ryžovej smotany s podrteným tofu a štyrmi vajíčkami, dochutíme kurkumou, farebným mletým korením, čerstvou petržlenovou vňaťou a pažítkou. Osolíme, pridáme roztlačený cesnak a vychladnutú orestovanú červenú cibuľku. Zapekaciu misku vytrieme olejom, prekladáme vrstvu zemiakov, omáčky a cukiny, pokiaľ všetko neminieme. Posledná vrstvu tvorí omáčka. Pečieme cca hodinku na horúcom vzduchu na 150 stupňov. Ku koncu pečenia zapneme na 5 minút gril, aby nám gratinované zemiaky krásne zozlatli.

Leave your comment

Please enter your name.

Please enter comment.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.