Spojenie tmavej čokolády, orechov a goji chutí fantasticky. A potešíme hlavne bezlepkáčov.
Ingredients
- 100 g ryžovej múky (alebo mix bezlepkovej múky)
- 100 g masla
- 150 g tmavej, aspoň 70%-nej čokolády
- 100 g nasekaných vlašských orechov
- 200 g tmavého surového trstinového cukru
- 3 celé vajíčka
- 1 ČL prášku do pečiva (najlepšie bez fosfátov)
- 4 PL goji
Instructions
- Zmiešajte múku s cukrom a práškom do pečiva, pridajte vajíčka a poriadne premiešajte. Vo vodnom kúpeli roztopte čokoládu s maslom. Čokoládu primiešajte do cesta spolu s orechami a goji. Pečte na horúcom vzduchu približne 25 - 30 minút v rozohriatej rúre na 165 stupňoch. Brownie by mal vnútri zostať krehký a vláčny, takže ho netreba v rúre presušiť. Po upečení nechajte vychladnúť a dozdobte roztopenou čokoládou a sezónnym ovocím.
Foto: Mária Candráková