Ryžový brownie s orechami a goji

Spojenie tmavej čokolády, orechov a goji chutí fantasticky. A potešíme hlavne bezlepkáčov.

Ingredients

  • 100 g ryžovej múky (alebo mix bezlepkovej múky)
  • 100 g masla
  • 150 g tmavej, aspoň 70%-nej čokolády
  • 100 g nasekaných vlašských orechov
  • 200 g tmavého surového trstinového cukru
  • 3 celé vajíčka
  • 1 ČL prášku do pečiva (najlepšie bez fosfátov)
  • 4 PL goji

Instructions

  • Zmiešajte múku s cukrom a práškom do pečiva, pridajte vajíčka a poriadne premiešajte. Vo vodnom kúpeli roztopte čokoládu s maslom. Čokoládu primiešajte do cesta spolu s orechami a goji. Pečte na horúcom vzduchu približne 25 - 30 minút v rozohriatej rúre na 165 stupňoch. Brownie by mal vnútri zostať krehký a vláčny, takže ho netreba v rúre presušiť. Po upečení nechajte vychladnúť a dozdobte roztopenou čokoládou a sezónnym ovocím.

Foto: Mária Candráková

Leave your comment

Please enter your name.

Please enter comment.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.