Kurzy varenia sú v plnom prúde. Čo sme sľúbili, to sa aj snažíme dodržať. A čo to znamená? Pracujeme na tom, aby kurzy boli obohatené o užitočné teoretické vedomosti. Aby to nebolo len šľahanie metličkou a búchanie tlčikom na mäso. Aby kurzy boli integračné, mali ste možnosť zoznámiť sa s potravinami, o ktorých ste doteraz len čítali a nemali odvahu si ich kúpiť. A aby suroviny boli súčasné. Také čo nájdete v tomto ročnom období bežne v obchodoch – tomu sa snažíme prispôsobovať aj recepty na kurzoch.
Zdravé pečenie s obľúbeným lektorom Pepem je toho dôkazom. Jablkový koláč na svojom kurze spontánne zmenil na jablkovo – hruškový, keďže chlapci, debničkári nám priniesli z farmy hrušky. A nielen hrušky, ale aj obilniny, čerstvé vajíčka, zeleninu a drobné ovocie. Áno, aj im vďačíme za to, že suroviny sú naozaj z najbližšieho okolia – z ekologického hospodárstva.
Usilujeme sa o návrat späť k tradičným a zároveň kvalitným a chutným potravinám. A hlavne o to, aby ste od nás odchádzali spokojní.
Tešíme sa na ďalšie kurzy, je nám s vami veselo.
Ďakujeme,
Team Jem iné
[predpredaj url=“http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/1227/skola-varenia-jem-ine“ title=“na kurzy varenia Jem iné“]