Teplé obilninové šaláty sú v zime nenahraditeľné

Tento mesiac máme u nás tému zimných šalátov 🥗, ktoré v tomto chladnom počasí zahrejú aj nasýtia. Teplý obilninový šalát, či už s mäsom alebo bez, no najmä so sezónnou zeleninou a beluga šošovicou poteší aj cez týždeň na obed, v práci alebo v škole. Šup s ním do eko obalu alebo ešte lepšie vašej vlastnej kvalitnej nádobky a o stravu počas dňa máte postarané 😋. Robievate si ich doma alebo uprednostňujete kúpené? Nie je to nič náročné na prípravu, raz treba určite začať.

Ak máte aj vy svoje obľúbené obilninovo-strukovinové šalátové kreácie ❤️ dajte nám vedieť tie svoje top kombinácie. My vieme odporučiť zmiešať dva druhy obilnín, restovanú koreňovú zeleninu, k tomu uvarenú beluga šošovicu či cícer, pečený chrumkavý kurkumový karfiol, naparenú brokolicu a klíčky od výmyslu sveta. Spolu so sviežim dresingom z avokáda alebo kešu orieškov to chutí famózne.
Alebo napríklad také hlivové quinotto, s tekvicou a sušenými paradajkami ☺️ hmmmm mňam! Čo máte vy na večeru? My už sme hladnííí.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.